Jordan Shoes stilige sko

From Wikipilipinas: The Hip 'n Free Philippine Encyclopedia
Jump to: navigation, search

Jordan sko i alle størrelser for menn, kvinner og barn, og du kan endre størrelse og modell, basert på den sporten du spiller, og kan kjøpes på skobutikkene i en svært kort tid til å velge på Internett.

  Air Jordan sko som Air Jordan linjen av sko er kjent. Air Jordan linjen ble introdusert i 1985, adult males fortsatt veldig bra på denne tiden. Faktisk, denne linjen var så populært at Air Jordan modeller opp som smurt hvert år siden http://tinyurl.com/oxhqcmd lanseringen i år. Air Jordan sko har alltid vært den mest solgte i markedet for atletisk skoene har vært selger som varmt hvetebrød.

  For eksempel, ble Air Jordan nine lansert i 1993 til liv kort tid etter kunngjøringen av Jordan sko Air Jordan Retro retirement.Nike kjent som den største skoen. Det har tiltrukket seg mange imitators.The Air Jordan nine ble designet av den legendariske Bruce Kilgore, var det Air Jordan Retro 9 Den første sko som gir luft-teknologi og etter Air Jordan Retro 9 fly, som brukes av presidenten i De forente er utpekt States States.As Nike joggesko populære, bandt hver bærer av den keep NBA.

  Jordan 8 var less than threepeat mesterskapet sesongen 19921993 Air Jordan 8 ble lansert, de siste Air Jordan sko, Jordan, før den første iført. Luft Jordan Retro 8 er et resultat av http://tinyurl.com/oxhqcmd designeren av Jordan merkevare bak ideen om http://tinyurl.com/oxhqcmd Air Jordan eight, en god måte å forbedre de billige Jordan eight sko, og er en god ting å gjøre for å få utvikling av Jordan merkevare.

  Som vi vet, ble Jordan seven av Mike i 19.911.992 gjennomført, og alderen var med de olympiske Air Jordans Retro Barcelona Online games. Nike seven er en veldig unik sko i linjen av Jordan og en basketball sko. Air Jordan september Tech gjort for å møte Huarache skoen egentlig deres foot.com nytte av våre butikker billige Air Jordan sko på våre nettsider!

  De fleste vil være enige om at var skoene til Jordan svært avanserte sko. Foruten bli hjulpet spesielt av sko basketball sko som er gode spillere. Disse skoene blir stor Jordan

  Sko.

  I 1985 ble Nike igjen med et bilde for å være en joggesko og joggesko for den hvite mann. Måtte forlate bildet og utvikle innen basketball, der det potensielle markedet var stor, og var klar til å bli utnyttet. Søn Nike har den geniale ideen måtte kommunisere med Michael Jordan, basketball NBA-spiller profesjonell vekst strålende. En ble reservert inntil 5 år og betalt av Nike for å fremme en heidundrende to og en halv million dollar av Nike produkter. En fargerik ny design and style ble unnfanget og født navnet på Michael C. Jordan Air Jordan. De første Air Jordan sko skinte lyse rødt og svart. Når Michael Jordan ledet sine NBA-spill i 1985, det uttrykkelig forbød NBA til kombinasjonen av fargerike sko å motstå. I disse dager, trenere var vanligvis hvit. Men Michael Jordan ble forberedt til retail store bøter pålagt C, faktisk, michael kors bag betale Nike betalt bøter. For hvert spill i serien, ble bøtelagt og betalt Air Jordan sko. Det var den beste reklamen vi kunne vente og Air Jordan sko ble umiddelbart kastet den største kjente og mest populære basketball. Derfra gjør Air Jordan ikke tilbake, fungerer den dag i dag.